Det er vinter og det er kaldt og strikking har aldri vært mer i vinden – full strikkesesong med andre ord. Og da er det på sin plass å minne om det fantastiske garnet fra Du Store Alpakka, og ikke minst et av de mange oppskriftsheftene fra Rauma. Bildene her er hentet fra RAUMA alpakka 10. Det får du selvsagt hos alle Norsk Flid Husfliden butikker rundt om i landet, og der får du alt annet du måtte trenge til strikkingen også.

Alpakka er et av verdens meste eksklusive fibre med helt spesielle kvaliteter. Alpakkagarnet er tre ganger varmere enn vanlig ull og med de hule fibrene får plagget pusteegenskaper som gjør det svalt når det er varmt. Perfekt for både varme og kalde dager på fjellet, i byen eller på jobb!

Her har du sett noen av våre favoritter for tiden, men når det gjelder strikking er det jo som kjent bare fantasien som setter grenser. Og noen ganger kunnskapen da.., men det får du heldigvis hjelp til hos Norsk Flid da! Lykke til!