Vi gir oss ikke helt på de hjemmestrikkede vottene. Fordi det er jo ingenting som slår dem! Verken på å holde varmen eller stilen.

Og i strikkebølgens ånd har også de hjemmestrikkede vottene fått en liten renessanse. For ser du ikke stadig flere med hjemmestrikkede votter? Til ethvert antrekk og til enhver stil… Og best av alt – ingen er helt like. Du har din helt egen vott! Historien om din vott.

Bildene her er et lite utvalg av votter som ville med på Blogazinet etter forrige runde. Og her er virkelig alle strikkevotter velkomne. Har du noen som bør vises fram, enten i kraft av en historie eller som inspirasjon – send oss en mail!

De mest spesielle vottene denne gangen er kanskje kjærlighetsvottene til Hege – En for jenta og en for gutten og en til å holde hender i! Kanskje noe å tenke på til valentines!? I hvert fall for de som er gode til å strikke og liker å leie.

Hvis du har lyst til å sette i gang med votter til deg selv eller til en spesiell venn er det bare å ta turen innom Norsk Flid Husfliden for garn og pinner, tips og ideer og det du ellers måtte trenge for å komme i gang. God strikk!