Har man først entret strikkeverdenen så vet man at her er det mange muligheter både når det gjelder typer garn, farger og ikke minst strikkepinner og annet utstyr. Verktøyet man bruker er viktig for at prosessen frem til flotte plagg blir mest mulig skånsom og hyggelig.


Strikkepinner kommer i mange fasonger og varianter. Du finner et stort utvalg hos Norsk Flid Husfliden, ta kontakt med din nærmeste butikk for råd og veiledning. Her viser vi noen av produktene fra Du Store Alpakka.

Kombinasjon av to allsidige materialer - karbonfiber og metalltupp - er garantert å gi en enestående strikkeopplevelse! Ingen andre strikkepinne kommer nærmere dette! Ideell for alle typer garn og for hvert prosjekt. Varme å ta i og skånsom for hånden. Disse pinnene kommer i 15 og 20 cm i mange ulike tykkelser.

Disse lilla flotte pinnene heter Hverdags. Rundpinne i lilla aluminium med sort vire. Heklenålene har ergonomisk utformede håndtak i gummi. Finnes i 40,60,80 og 100 cm i alle tykkelser.

Cubics firkantede pinner her med løse tupper. Et stort utvalg i pinner og tilbahør finner du i din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk.