Vi gratulerer Marte Helgetun som nylig har gitt ut en flott bok med strikkeoppskrifter til barn, i samarbeid med Du Store Alpakka. Boka er til alle mødre som i generasjon etter generasjon har strikket til barna sine, og som fører den fine tradisjonen videre.

Boka har hun kalt "I all enkelhet" fordi det beskriver designet hennes. Enkelt, rent, ryddig og ikke så mye dilldall, og mønstrene skal være lette å følge. "Ungene våre skal være lekne, men de kan godt gjerne være elegante rakkerunger".

På bildet over ser du Kjærlighetsjakke med skjørt til venstre og hettejakke til høyre.

I boka finner du en Luekavalkade. Flere luer, halser og skjerf i ulike vanskelighetsgrader. Alle luene er strikket i dobbel babysilk. Med disse luene kan du nok sende med en antikløegaranti.

Over til venstre ser du Bamsekjole og Selekjolen til høyre. Garantert mange små jenter som vil trives i disse plaggene.